Izola je zelo lep kraj za obiskat

Nekaj časa nazaj so me starši obiskali po res dolgem času in jim končno sem lahko preživela vikend z njimi. Prišel je tudi moj brat, kar pomeni, da nas je bila res polna hiša ljudi. Moji starši že zelo dolgo časa niso bili na Obali in seveda so hoteli videti tudi morje. Ker sem jaz to že vse vedela, sem nekako želela splanirati vikend, da bi bil res popoln. Odločila sem se, da bi bila Izola res primeren kraj, kjer bi lahko uživali. Izola je zelo miren kraj in to pomeni, da bi se tam lahko res sprehajali brez kakršnekoli gneče, hkrati pa bi se lahko tudi kopali, saj je plaža tam res lepa.

Vedela sem, da bi to bilo mojim staršem zelo všeč, saj oni imajo radi mir in čim manj ljudi okoli sebe. Izola se mi je zdela res primeren kraj, saj je tam zelo mirno in zraven imamo tudi možnost različnih restavracij, kjer lahko jemo. Ko so moji starši končno prišli na obisk in ko je prišel tudi brat, sem jim lepo povedala, da gremo naslednji dan v Izolo. Izola je kraj, ki ga definitivno poznajo in se tam že bili, a res pa je, da že dolgo časa niso bili tam. Vsi so se zelo veselili dneva ob morju in pa seveda ob lepem vremenu. Tudi jaz sem komaj čakala, da se malo odmaknem od stanovanja in da grem malo ven, saj že dolgo časa nisem bila zunaj. Res je, da je bilo poletje in da je zelo vroče, a hkrati sem vedela, da moji starši dolgo spet ne bodo prišli k meni in sem hotela tisti dan res izkoristiti ne glede na vreme.

Naslednji dan pa smo se lepo odpravili in šli v Izolo. Izola je res zelo lepi kraj, kjer smo šli lahko na sprehod in po sprehodu smo se lepo vrgli v morje. Ko smo se nekaj časa kopali, smo postali tudi lačni in tako smo šli na kosilo in po kosilu smo se lepo odpravili do avta in šli lepo domov. Staršem je bil ta izlet zelo lep. Bila sem zelo vesela, da so se malo sprostili in pa seveda, da so po dolgem času spet videli morje.

Izola je zelo lep kraj za obiskat