Umetni trepalnice in lepši pogled

Vsaka ženska je rada lepa in urejena, le odvisno je za kakšen stil se odloči. Sama sem vedno bila športnica po duši, zato sem bila najraje naravnega videza. Dolgo nisem niti pomisila na umetne trepalnice in umetne nohte, ker sem bila prepričana, da bi to mene motilo. No, pa je prišel moj rojstni dan, ko so mi prijateljice kupile bon pri kozmetičarki. Takrat pa se je videz pri meni spremenil, ker sem si prvič naredila umetne trepalnice. Moram reči, da sem bila sama presenečena nad svojo odločitvijo. Najprej sem si naredila umetne trepalnice in ko sem videla, kako zadovoljna sem, sem si naredila še umetne nohte. 

Človek se skozi leta spreminja in tako sem tudi sama spoznala, da ne potrebujem spremeniti svojega športnega videza zato, ker sem si naredila umetne trepalnice, ampak moj stil lahko vseeno ostaja. Tako danes z ponosom povem, da imam umetne trepalnice in prav tako z ponosom pokažem moje lepe nohte. Je pa res, da če mi ne bi prijateljice kupile bona za kozmetičarko, ne verjamem, da bi imela danes umetne trepalnice, ker enostavno sama do kozmetičarke ne bi šla. Tudi moje prijateljice se nasmejijo ob tem, ko jim povem, da so one zaslužne zato, da danes ponosno nosim umetne trepalnice. One pa ni z veseljem pohvalijo moj novi videz in pravijo, da me moj novi pogled pomladi in da mi nikakor ne sme biti žal. 

Umetni trepalnice in lepši pogled

Tako sem danes ponosna na sovje umetne trepalnice, ker je moj pogled lep in mladostnejši. Moje roke pa so vsak dan videti urejene, prav zaradi umetnih nohtov. Resnično ima ženska veliko lepše roke, če ima lepo oblikovane in nalakirane nohte. Roka je tako lepša in negovana. Danes to vem in hvaležna sem prijateljicam, da so mi takrat kupile darilni bon, ki sem ga z veseljem vnovčila pri kozmetičarki. Bravo jaz!…