Omega 3 lahko zelo pomaga starejšim ljudem

Nekaj časa nazaj sem se oglasila pri svoji babici v Ljubljani. Že res zelo dolgo časa je nisem videla in zelo sem jo pogrešala. Malo sva predebatirali kako nama gre in seveda pojedli tudi kosilo ter si skuhali kavo. Proti koncu dneva sva šli tudi na sprehod, ki je bil res zelo sproščujoč in veliko sva si imeli za povedati med tem sprehodom. Sama mi je povedala, da se v zadnjem času res zelo dobro počuti in da verjame, da ji je pri tem pomagal omega 3. Nisem vedela, da je začela uporabljati omega 3 in tudi nisem vedela, za kaj točno ga uporablja in zato sem jo tudi vprašal. Rekla mi je, da se je v zadnjem času res zelo slabo počutila in da je imela občutek, kot da ji je imunski sistem precej padel.

Omega 3 lahko zelo pomaga starejšim ljudem

Vedno se je počutila slabo in vsakič je imela občutek, kot da se bo prehladila ali da nekaj ne bo v redu. Ko se je dobila s prijateljico, ji je ta omenila omega 3 in rekla, da ji bi to znalo pomagati. Začela ga je uporabljati in že po nekaj tednih je videla rezultate. Sedaj ima zelo veliko energije in lahko gre brez problema na sprehod ali pa s kolesom do vrta. Bila sem zelo vesela, da ji je lahko takšno prehransko dopolnilo pomagalo. Nisem bila čisto prepričana, za kaj točno se uporablja omega 3, a sedaj mi je vse točno jasno in verjamem, da bi pomagalo tudi meni, saj tudi sama lahko zelo pogosto zbolim za čisto brez veze. Rekla je da ima omega 3 res zelo veliko beneficij in da se ga splača jemati ne glede na to koliko si star.

Imunski sistem je za telo zelo pomemben in potrebno ga je hraniti za vsemi stvarmi, ki ga dela močnega. Ravno zato sem po tem obisku začela tudi sama razmišljati, da bi začela nekaj jemati za svoj imunski sistem, saj vem, da z dobrim imunskim sistemom nimaš dosti problemov s svojim zdravjem.…

Kavni aparati v pisarni so skoraj obvezen

Kavni aparati v pisarni so skoraj obvezen

Ko sem končno dobila svojo pisarno in si jo preuredila, tako kot sem jaz želela sem seveda želela imeti tudi nek kavni aparat. Glede na to, da obožujem kavo in da jo pijem vsak dan večkrat na dan sem vedela, da bom potrebovala neko mini kuhinjo, kjer bom imela tudi ta kavni aparat. Kavni aparati bi mi prišli prav tudi za stranke. Seveda, ko stranka pride na sestanek, je ponudiš kozarec vode ali pa neko kavo. Ker sama v tisti stavbi nisem imela nobenega kavnega aparata ali karkoli. Podobnega se mi je zdelo ravno prav, da vzamem kavni aparat in ga imam v pisarni.

Ko sem našla pravi kavni aparat za mojo pisarno sem ga takoj naročila in v zelo kratkem času tudi dobila. S tem kavnim aparatom sem bila res zelo zadovoljna in ne bi si morala zamisliti boljše ideje, kot je bila ta. Kavni aparati res zelo dobro služijo. Tako meni kot tudi ljudem, ki so prišli k meni na sestanek ali na svetovanje. Včasih je prišla tudi mimo kakšno moja prijateljica ter se ustavila pri meni pa pisarni in skupaj sva spile eno kavo iz tega kavnega aparata.

Kavni aparati so seveda različni in jaz sem si vzela kavni aparat na kapsule. Zdelo se mi je nekako najmanj dela, še posebej ko se mi je mudilo. Kadar sem imela veliko dela sem seveda hotela na hitro narediti kavo in s kapsulami je bilo to najlažje.

Ker nimam nobenega hladilnika sem se zavedala, da ne bom morala imeti mleka. Tudi za to obstajajo kapsule, saj ta kavni aparat, ki sem ga imela jaz, je imel različne kapsule, ki so vsebovale tudi mleko. Ta kavni aparat je bila res najboljša odločitev v mojem življenju. Polepša dan tako meni kot tudi strankam, ki pridejo in prijateljem, ki me obiščejo.…