Za ženske prsi je veliko izbire med kopalkami

Prihaja poletje in nakup lepih kopalk. Ker imamo zelo različne postave in predvsem imamo ženske zeli različne prsi, različne velikosti in oblike. Tako je izbira med kopalkami kopalkami velika. Sama imam nekoliko večje ženske prsi in potrebujem nedrček, ki mi bo omogočal več podpore. Podloženi nedrčki mi niso najbolj všeč, ker še povečajo izgled prsi. Tako sem raje izbirala enodelne kopalke, kjer je bila opora večja. Izbrala sem si pisane kopalke, ki so imele cvetlični vzorec. Na hrbtu so bile popolnoma odprte in so poudarile postavo. Zraven sem kupila lepo pregrinjalo v istih odtenkih.

Moja hčerka pa je imela manjše prsi in je izbirala med kopalkami z vrvicami, ki so čim manj pokrile telo. Želela si je tudi, da se vrvice potem ne vidijo od zagorelosti sonca. Tako, da, ko je nosila poletne majčke, da se črte od vrvic niso videle. Izbrala si je zelene kopalke in nedrček, ki je poudaril njene ženske prsi, tako da je bil viden lep dekolte. V času hormonskih sprememb se ženske prsi tudi nekoliko povečajo. Zato sem zase izbrala dva različna modela nedrčkov. Eden je bil podložen in je omogočal lep dekolte, drugi pa je bil bolj športne oblike. Tega sem uporabljala tudi za jutranji tek ob obali.

Sicer sem vsako jutro izvajala tudi vaje za lepše ženske prsi, ki so bile sestavljene iz različnih gibov, ki so utrjevale prsne mišice. Vsako leto sem tudi redno hodila na zdravstvene preglede, ker sem imela cistične ženske prsi. Vsak teden sem si sama opravila pregled prsi. Ne smemo pozabiti tudi na zdravstveno stanje, med katerega sodijo tudi ženske prsi, ki se z leti spreminjajo. Zato je pomembno, da jih negujemo in skrbimo za njih. Pomembno je tudi, kakšne nedrčke izbiramo. Predvsem je to pomembno za špotrne dejavnosti, sploh za tiste ženske, ki imajo nekoliko večje prsi.

Za ženske prsi je veliko izbire med kopalkami