Ko sem dobila novo pisarno, sem želela imeti tudi lamelne zavese

Nekaj časa nazaj sem dobila priložnost, si preurediti novo pisarno. Imela sem popolnoma proste roke in lahko sem z njo delala, kar sem želela. To mi je bil seveda zelo velik izziv, a bila sem na to pripravljena, saj sem imela zelo veliko idej. Točno sem vedela, kaj sem želela in kako sem želela, da moja pisarna izgleda in izpade. Ko sem kupila vso pohištvo, mi je celotna pisarna bila zelo všeč. Res je zelo lepo izpadla. Bila je tako domača kot tudi poslovna. V njej sem lahko imela različne sestanke in hkrati so se ljudje počutili v tej pisarni zelo domače. Moj cilj je bil nekako dosežen. Imela pa sem tudi zelo veliko okno, ki sem ga nekako želela prekriti, saj sem imela občutek, kot da nimam neke zasebnosti. Zelo dosti časa sem razmišljala, kako bi to lahko izvedba.

Ko sem dobila novo pisarno, sem želela imeti tudi lamelne zavese

Brskala sem po spletu in zelo hitro sem našla lamelne zavese. Lamelne zavese so nekaj, kar na prvo žogo nisem vedela, kaj so, a ko sem videla slike, mi je takoj postalo popolnoma jasno. Vedela sem, da bi lahko bile lamelne zavese res primerne za mojo pisarno. Malo sem izmerila okna ter pogledala, če si lahko naredim lamelne zavese po meri. Videla sem, da se imeli ravno takšne lamelne zavese, ki jih potrebujem in velikost je bila tudi perfektno.

Te lamelne zavese sem tudi kupila in z njimi sem bila zelo zadovoljna. Bile so zelo ugodne in sama montaža je bila zelo enostavna. Podjetje mi je tudi samo ponudilo, da mi lamelne zavese lahko oni montirajo. To mi je bilo seveda zelo všeč, saj sem tako prihranila zelo veliko časa. Lamelne zavese so bile zelo hitro postavljene in učinek je bil takojšnji. Dosegla sem točno to, kar sem želela. Prekrila sem okno in hkrati sem si lahko delala senco ali pa pustila sonce v prostor.…