Začela sem izdelovati darilne vrečke različnih motivov

Vedno so mi bile všeč darilne vrečke, ki so imele osebno sporočilo. Vendar teh vrečk ni bilo v prosti prodaji. Zato sem se odločila, da začnem šivat darilne vrečke, ki bodo imele osebno noto. Najprej sem se pozanimala, komu je vrečka namenjena, da sem lahko izbrala vzorec in barvo. Pomembno mi je bilo ali je oseba športnik, znanstvenih in ali poseben hobi. Nekaterim je bila tudi pomembna določena vrednota. Moja prijateljica je na primer velika zagovornica za zaščito živali. Za njo sem izdelala različne vrečke z napisi, ki so vsebovali slogane za zaščito živali. Mojemu prijatelju, ki je bil velik ljubitelj gora, sem zašila darilno vrečko večje velikosti z motivom gora.

Začela sem izdelovati darilne vrečke različnih motivov

Moji mami, ki je ljubiteljica zelišč, sem izdelala različne vrečke. Na vseh je bil motiv določeno zelišče. Nekatare so bile zelene barve, druge pa rumene. Na vsaki je bilo zapisano latinsko ime določenega zelišča in natisnjena fotografija. Mami je bila navdušena nad njimi. Za očeta, ki je ljubitelj domačih slovenskih pesmi, sem izdelala različne vrečke, na katerih je bilo besedilo slovenskih pesmi. To mu je tudi pomagalo, da si je lažje zapomnil besedilo. Po določenem času je vse pesmi vedel na pamet. Sedaj me je prosil, da mu zašijem še več takšnih vrečk z besedili.

Hčerka pa je ljubiteljica umetnosti. Njene vrečke so bile različnih barv, oblik in vzorcev. Ker so bile unikatne, jih je rada uporabljala za razne priložnosti.

Šivala sem vrečke iz blaga, ker so bile bolj naravne. Sedaj pa bi želela, da si ustvarim še eno posebno vrečko zame. Na tej bo napis za mojo prihodnost. Ta napis se bo nahajal sredi čudovito pisane mandale, ki jo bom najprej narisala na papir. Želim si, da bo to čisto posebna vrečka s pomemnim sporočilom. Uporabljala jo bom večina za prenos knjig in drugih dokumentov. Naredila bom dvojno dno in jo zaprla z zadrgo. Tako bo vrečka tudi bolj varna.…