Omega 3 lahko zelo pomaga starejšim ljudem

Nekaj časa nazaj sem se oglasila pri svoji babici v Ljubljani. Že res zelo dolgo časa je nisem videla in zelo sem jo pogrešala. Malo sva predebatirali kako nama gre in seveda pojedli tudi kosilo ter si skuhali kavo. Proti koncu dneva sva šli tudi na sprehod, ki je bil res zelo sproščujoč in veliko sva si imeli za povedati med tem sprehodom. Sama mi je povedala, da se v zadnjem času res zelo dobro počuti in da verjame, da ji je pri tem pomagal omega 3. Nisem vedela, da je začela uporabljati omega 3 in tudi nisem vedela, za kaj točno ga uporablja in zato sem jo tudi vprašal. Rekla mi je, da se je v zadnjem času res zelo slabo počutila in da je imela občutek, kot da ji je imunski sistem precej padel.

Omega 3 lahko zelo pomaga starejšim ljudem

Vedno se je počutila slabo in vsakič je imela občutek, kot da se bo prehladila ali da nekaj ne bo v redu. Ko se je dobila s prijateljico, ji je ta omenila omega 3 in rekla, da ji bi to znalo pomagati. Začela ga je uporabljati in že po nekaj tednih je videla rezultate. Sedaj ima zelo veliko energije in lahko gre brez problema na sprehod ali pa s kolesom do vrta. Bila sem zelo vesela, da ji je lahko takšno prehransko dopolnilo pomagalo. Nisem bila čisto prepričana, za kaj točno se uporablja omega 3, a sedaj mi je vse točno jasno in verjamem, da bi pomagalo tudi meni, saj tudi sama lahko zelo pogosto zbolim za čisto brez veze. Rekla je da ima omega 3 res zelo veliko beneficij in da se ga splača jemati ne glede na to koliko si star.

Imunski sistem je za telo zelo pomemben in potrebno ga je hraniti za vsemi stvarmi, ki ga dela močnega. Ravno zato sem po tem obisku začela tudi sama razmišljati, da bi začela nekaj jemati za svoj imunski sistem, saj vem, da z dobrim imunskim sistemom nimaš dosti problemov s svojim zdravjem.…