Ročne ure Hublot so mi bile zelo všeč

Že kar nekaj časa sem sedaj zelo velik navdušenec nad raznimi ročnimi urami. To pa zato, ker mi ročne ure predstavljajo najboljši nakit, ki ga lahko nosijo moški. To pa zato, ker gre tukaj za prav tako funkcionalen nakit, kot tudi za nakit, ki je zelo eleganten, ter bo lahko popestril naš izgled, oziroma stil. 

Ročne ure Hublot so mi bile zelo všeč

No tako pa sem začel ročne ure kupovati, oziroma se je to moje navdušenje začelo že v srednji šoli, ko sem želel nekaj narediti, da bi lahko popestril svoj stil. No tako pa se je takrat vse začelo, vendar sem si takrat lahko kupil zgolj kakšne cenejše znamke ročnih ur, nato pa sem si skozi leta začel kupovati čedalje več ur, kjer pa so bile ure tudi nekoliko bolj kvalitetnih, oziroma znanih in prestižnih znamk.

Tako pa se mi je sedaj doma nabrala že kar velika zbirka različnih ročnih ur, kjer pa se najpogosteje pojavijo ure znamke Hublot. To pa zato, ker sem s tem kupovanjem različnih ročnih ur želel doseči tudi to, da bi našel kakšno znamko, ki bi mi bila najbolj všeč. Tukaj pa mi je nato znamka Hublot vzela pozornost, saj so bile te ure nekoliko bolj drugačne od ostalih ur katerih sem bila vajen. No tako pa mi je to bilo tudi najbolj všeč, saj sem imel rad raznolikost, ter sem to želel dodati tudi med ure, ki jih nosim, tako da mi je znamka Hublot to tudi omenjala.

Tako pa so ročne ure te znamke, bile tudi zelo kvalitetne, saj gre za zelo priznano znamko, kjer pa niso bile tako elegantne, kot so nekatere jeklene ure z jeklenimi pasi, vendar pa so bile nekoliko bolj robustne, ter posebne in zanimive na svoj način, kar pa mi je bilo zelo všeč, saj je šlo za nekakšno spremembo. To pa je potem tudi vodilo v to, da sem si kupil ogromno ročnih ur Hublot, saj so mi postale tako všeč. …

Mercedes Benz naredi res zelo lep prvi vtis

Nekaj časa nazaj sva bila s šefom povabljena na nek sestanek. Bilo je res zelo pomembno, da sva se tega sestanka udeležila obadva, saj sem jaz imela po navadi čez vse zapiske. Ker je bila stranka iz tujine, sva tja morala iti z letalom. Hvala bogu je bila stranka tako prijazna, da je ona organizirala tako letalo kot tudi prevoz do same pisarne. Ko sva prišla iz letala so naju prišli iskati z avtom. Ko sva s šefom videla ta avto sva obadva odprla usta in nisva morala verjeti. Prišli so naju iskati z Mercedes Benz. Ko sem to videl, nisem moral verjeti svojim očem, saj je bil ta avtor je zelo lep. Ta Mercedes Benz je bil tako lep in velik, da sva res uživala v sami vožnji.

Mercedes Benz naredi res zelo lep prvi vtis

Tudi šef je bil precej presenečen, ko je videl ta avto in mi moral verjeti, da si nekatere stranke lahko to privoščijo. Sam sestanek je šel skozi res zelo lepo in dogovorili smo se čisto vsega, kar smo se morali. Stranka nam je omogočila tudi to, da smo lahko prespali tam in da nismo rabili iti nazaj isti dan. S šefom sva bila res zelo presenečena in seveda sva tisti en dan izkoristila. Malo, sva si ogledala še celotno mesto in naslednji dan sva se odpravila nazaj v Slovenija. Ko sva prišla nazaj, sva naredila celotno analizo tega sestanka in ugotovila sva, da imamo res zelo dobro stranko, ki je zelo lepo zadovoljena z nami. To nam je bilo nekako najbolj pomembno. Tudi svoji sodelavki sem povedala, da sem se vozila v Mercedes Benz in da to nisem morala verjeti. Bil je res zelo poseben avtor in hotela je, da ji vse povem. Rekla sem ji, da je to res zelo zanimiv avto, ampak da ga verjetno sama nikoli ne bi morala imeti, saj je preveč fin avto za mene.…