Iglična in brez iglična mezoterapija

Kot ena izmed metod pomlajevanje je mezoterapija najbolj priznana te vrste. Gre za nekirurški postopek, ki naši koži povrne svežino brez dolgotrajne rehabilitacije. Potrebno je sicer nekaj terapij in nato ponavljanje na vsakih šest mesecev. Vendar se naša koža regenerira, navlaži in postane elastična saj s postopkom v podkožje vnašamo vitamine, aminokisline in atioksidante, ki jih koga ne more vsrkati, če jih samo položimo na povrhnjico. 

Terapija nima hudih možnosti stranskih učinkov. Morebiti se lahko pojavi začasna otopelost področja, morebitne manjše modrice ali otekline in le začasna sprememba barve kože. Čisto enostavno se lahko mezoterapija kombinira z kakršnokoli drugo terapijo pomlajevanja.  

Poznamo pa dva načina kako vnašamo snovi na problematične predele, kjer želimo odpraviti utrujeno in zgubano kožo ter ji povrniti napetost. Obe načina vnosa sta odlična tudi za odpravljanje celulita ter strij in pigmentacij. 

 

Igelna mezoterapija

Je kozmetični postopek, ki poteka z iglicami, ki v naše podkožje vnašajo hranilne snovi. Z vnosom le teh spodbudimo proizvodnjo kolagena v naslednjih mesecih, vendar pa naša koža izgleda veliko bolj napeta in čvrsta že takoj po prvem tretmaju. 

 

Brez igelna mezoterapija 

Je napreden kozmetični tretma kjer odpremo celične kanale z pomočjo električnih tokov zato, da snovi lahko bolj učinkovito vnašamo v celice. Tej elektromagnetni tokovi delujejo s pomočjo galvanskega toka, ki proizvede tresljaje na nivoju lipidov zato, da doseže dermis, kjer se lahko uspešno vsrkajo aktivne snovi.  Vnašajo se čisti vitamini, minerali in hialuronske kisline, ki so namenjeni posebej temu tretmaju. Je popolnoma neboleč postopek, ki omogoča doseganje hranilom doseganje nivoja celic.  

Iglična in brez iglična mezoterapija

Tako ena kot druga mezoterapija sta zelo uspešni brez kirurški tehniki pomlajevanje, kjer se hitro in učinkovito dosežejo vidni rezultati. S postopkom mezoterapija vnesemo v podkožje na globini 1mm kar 10 x več učinkovin kot s klasičnim nanosom na povrhnjico. Lahko pa bi rekli, da je brez igelna terapija manj boleča in nima morebitnih stranskih učinkov.   …