Panelne zavese kot senčila so super

Ko govorimo o senčilih, sem spadajo tudi panelne zavese. To so zavese, ki vam bodo polepšale dom. Obstaja več vrst panelnih zaves:

  • Lahko izbirate med različnimi materiali
  • Različni vzorci, enobarvne, večbarvne
  • Različna debelina in različno število trakov
  • Več vrst opravljanja, lahko je ročno, palično, elektro, vrvično.

Na voljo imate široko ponudbo panelnih zaves in lahko rečemo, da so danes ta vrsta senčila na trgu trenutna modna muha. Je obdobje, kjer je imeti panelne zavese moderno.

Pa si poglejmo še uporabnost panelnih zaves. Prvo kot prvo spadajo med senčila, potem vam je že jasno, da z njimi si lahko prostor osvetlimo ali zatemnimo. Zelo dobra lastnost panelnih zaves je izgled. Ja, z njimi si lahko poživimo še tako miren prostor, ali pa jih naredimo neopazne. Vzorce in barvne palete v katerih jih lahko kupimo, nam lahko nadomestijo marsikatero sliko in prostor ne potrebuje več nobenega dodatnega opremljanja. Lahko pa ta senčila uporabimo za pregrado. Enostavno ločimo prostor na dva dela. Ja panelne zavese nam lahko služijo za različne namene:

  • Zatemnitev prostora
  • Okras, polepšajo prostor
  • Pregrada, ločitev enega prostora na dva dela

Edino kar moramo pri tej vrsti senčila paziti je, da resnično izberemo pravo barvo ali vzorec, saj vam bodo lahko prekrile, kar veliko površino v hiši. In nikar ne vzemite istih vzorcev po celotni hiši, vendar izbirajte barve in vzorce po prostorih, saj lahko hitro zgrešite in senčila, kot so panelne zavese vam bo vzorec narejen za v dnevno briljanten, nikakor pa se isti vzorec ne bo podal v nežno spalnico z nežnimi odtenki.

Imajo pa še eno majhno lastnost, saj vam ta senčila dajejo tudi toplotno izolacijo. Na to niste niti pomislili, pa še kako prav pridejo v zimskem času, da jih zagrnemo in kar nekaj mraza zadržijo, da ne pride v vaš dom.