Obstaja nekirurški lifting obraza

Si želite lepega videza, vendar si ga ne bi ustvarile z pomočjo kirurškega posega? Tudi to obstaja, reče se nekirurški lifting obraza in z njim se lahko še kako pomladite.

Sama sem prišla v obdobje, ko mi videz pomeni ogromno, prav namensko sem se odločila, da si želim biti vsak dan lepa in ponosna nase in nekirurški lifting obraza mi je ta videz dal.  Sprva sem se zaletela v nakupovanje oblek in čevljev, potem pa sem videla, da vseeno ne sijem, ker se v svoji koži nisem dobro počutila. Vedela sem, da potrebujem nekaj več, da bom morala nekaj dati v sebe, kajti moj obraz je izgledal izmučen, poln gub, nezdrav, brez sijaja, a na kakšne kirurške posege nisem želela, tako sem zvedela, da obstaja nekirurški lifting obraza, to pa je bilo nekaj kar me je zanimalo.

Tako sem naredila prvi korak, nisem več zapravljala za oblačila in čevlje, denar sem začela vlagati vase in šla na prvi pogovor glede mojih želj. Tako smo po pregledu, svetovanju in skupnem pogovoru določili nekirurški lifting obraza primernega zame.

Pa se je začelo. Udobno sem se namestila in nekirurški lifting obraza se je začel. Prvo so mi obraz očistili in dodali tonik in začeli z terapijo z aparatom. Vse skupaj je prijetno. Na koncu so mi nanesli še masko in naredili nego obraza, ki je bila primerna za moj tip kože. Moj obraz je potreboval 12 terapij. 

Ker pa sem se zavedala, da moram še naprej skrbeti za svoj videz, sem se odločila da hodim na terapijo še kar naprej enkrat mesečno, tako da vzdržujem lep videz kože. Danes sem zadovoljna z seboj zaradi te terapije, danes nosim oblačila drugače, kot sem jih včasih, lahko rečem da sijem, kajti prav nekirurški lifting obraza mi je to dal, kar sem potrebovala, če se ne bi počutila od znotraj lepa, še danes ne bi bila zadovoljna, pa bi si lahko kupila najdražjo obleko na svetu.